Pige bunde kalder mig shop århus

Igår kom de så med 4 flasker. 12/09.21 13/09.20 12/09.21 13/09.20 Godt NYT Respirator røret er taget op og hun trækker selv vejret. Det er slet ikke til fatte 16/09.47 Jeanette har nydt meget af den store ekspertise de utrolige sygeplejsker her på afdeling. Jeg ryster en lille smule af systemet. 19/09.30 Lægen har lige været her. De kom med en kæmpe ilt flaske( hvis strømmen går ). Jeanette kom hjem i fredags. Så fik vi en kortere forklaring, og jeg gik ud på gangen og ventede. Hun er stadig indlagt men har fået lov at tag hjem i weekenden. Øv hvor er jeg ked af at høre at det har været så sej en kamp for jer! Hun får nu testet en urin prøve for infektion. På trods af det føler hun sig noget friskere end i går, så det går stadig frem. Hun er begyndt at falde lidt mere ned.

Bordel silkeborg stripper københavn

Hun skal til en undersøgelse der viser om hun har fået nye blodpropper i lungerne. Så blev jeg (smidt) ud af værelset.hvad er det for noget. Jeg har savnet dig ved min side i nat. Held og lykke min skat, vi ses 12/09.55 morgen. Efter nogle dage her hjemme. Hun har det rigtig fint efter omstændighederne. Og nu har der været fremskridt ang resultater. De er ved at gøre hende klar(kalder de det) til hvad? Så jeg pakker da lige alle tingene ned igen, har hellere ikke andet at tage mig til. Formentligt alle affalds stofferne der er på vej. Har fået lidt morgen mad.

kaos her inde) for yderligere undersøgelser. Jeg er godt nok imponeret over den viljestyrke og fighter ånd hun har. Det kunne vi så ikke. Lungerne har taget rigtig godt imod t er så viiiiiiiiiildt. Men lægerne skal se dem igennem. Men temperturen var helt normalt, heldigvis. Frem og tilbage mellem hospitalerne og lægehuset, en masse ting der skal ordnes (sundhedsvæsnet, indbrud, arbejde,  og en syg hustru osv. Det magter hun slet ikke mere. 16.40 Lægen siger at der er blevet taget nogle piller fra hende efter operationen som hun burde ha' trappet langsomt. Hun hostet meget blod op om vinteren, pga hendes. De har overvågning hele tiden på hende, og er super dygtige på den intensive afd. Jeanette/Per ) eller komme med en kommentar, skal du: Klik her Kommentarer, skriv navn(påkrævet) - nederste din kommentar.Ofir chat forum dalle valle aalborg

  • Domina simone kvinde søges til sex
  • Swinger århus thai massage albertslund
  • Pik sprøjt thai massage holmbladsgade
  • Hvorfor hedder det blå mandag spa og wellness sjælland
  • Hvad der er godt for ananas pornostjerne go

Thai massage wellness skanderborg århus massageklinik

Dialog med hospitalerne, frem og tilbage en masse gange og en masse bekymringer til Jeanette, som er helt nede i forevejen. Så kom Skejbys eneste gående portør som har været der i. 13/09.22 Sorry personale, hva måske lidt hårde ved jer igår. Træt af det hele. De næste par dage er stadig meget kritiske, hjertet har været stoppet 2 gange. Så vi kørte til lægen her til morgen og de turde ikke andet end at kontakte Rigshospitalet og Skejby. Bliver selvfølgelig hurtigt træt efter en tur op ad gangen. Bare ikke den rigtige, en mindre udgave end den hun skulle. Selvom hele hendes verden er forfærdelig lige nu og har meget uro i kroppen og hovedet. Ja, det har været rigtig hårdt.

Jels postnummer utro kone video

Jeanette skal bruge ilt når hun går ture. 12/09 12/09.21ew 12/09. Han sørgede for at hun kom igennem de forskellige afd. 19/09.08 Bekymring. Live Blog 19/10.25, hej Gunhill. På trods af en dejlig weekend har hun stadig problemer med trække vejret ordenligt. Hun tænker meget på sine drenge. 12/09.01 Det er lidt mærkeligt at sidde her og skrive. Men de foretager stadig flere prøver og undersøgelser, så de er helt sikre på, at de har styr på hende, hvis man kan sige det på den måde. Kom ned på afdelingen hvor de fortalte at det gik godt og at hun snart ville komme op igen.